Humminbird

torsdag den 24. november 2011

Ishøj Sportsfiskerklub melder sig ud af Danmarks Sportsfiskerforbund!


Efter Ishøj Sportsfiskerklubs ekstraordinær generalforsamling var det tirsdag aften en kendsgerning, at Danmarks Sportsfiskerforbund mister endnu en klub på Sjælland.

- Man må håbe at man snart ser lyset i Vingsted, ellers er jeg bange for at det går helt galt for forbundet, skriver formanden for Ishøj Sportsfiskerklub, Steen Lyngsø, på klubbens facebook-gruppe og fortsætter:

- Jeg ved ikke om de blot er almindelig dumme, eller om der er tale om arrogance fra deres side, men den måde som de behandler deres medlemsforeninger på, den er bare ikke i orden.


Jeg var selv tilstede til den ekstra ordinære general forsamling tirsdag aften, hvor alle de fremmødte kunne høre Formandens meget udførlige og gennemarbejdet beretning om klubbens oplevelser med DSF i løbet af de sidste år. Jeg må sige at, jeg blev enormt overrasket over hvor dårligt mange ting fungere i forhold til vores sportsfisker forbund - jeg var godt klar over at der ikke lige frem kørte på skinner, men det kan vist ikke gå meget værre - håber i har lært lidt af jeres fejl på minimum 1,2 millioner, som jeres egen formand udtaler det!! Med et overvældende antal ja stemmer (56 for og 3 imod) - blev klubben stemt ud af DSF – Jeg håber at andre klubber i landet vil overveje at gøre det samme… Jeg vil i løbet af de næste dage redegøre mere omkring min syn på DSF, som jeg for år tilbage selv havde den blandede fornøjelse af stifte bekendtskab med på nærmere hold da jeg var formand for Danske karpefiskere.. Super flot stykke arbejde Formanden Steen Lyngsøe har lavet, jeg tør slet ikke tænke på hvor mange timer der er lagt i det - de fremmødte fik alle detaljer fremlagt, så man havde de bedste muligheder for at kunne tage stilling til afstemningen...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar