Humminbird

torsdag den 24. januar 2013

Journalist fra TV2 søger efter information omkring problemerne ved de danske søer!


Polsk skrald smidt omkring mindre Sjælandsk sø, samlet sammmen på en gåtur... Dagen før lå der samme mængde - altså er denne bunke udlandsk møg smidt i naturen på EN dag! 

OPFORDRING TIL ALLE:
Jeg har lovet at videregive følgende opfordring fra Martin Bukowski i håb om at TV2 vil bringe nogle indslag om det svineri og tyvfiskeri der foregår rundt om i landet! Jeg håber alle vil sende ham en mail, hvis i har oplevelser eller billeder der kan bruges - Jeg skulle sige fra Martin at der ikke nødvendigvis behøver at være billeder til at bakke historierne op!
 Martin fortæller ”Jeg har i forbindelse med en tidligere artikel snakket med en journalist.
Vi kom ind på alle de oplevelser vi har som lystfiskere ved søerne, altså de negative, lige fra ulovlige redskaber til østlændinge der rovfisker på søerne. Svineriet af brugere ved søen, plus hærværk og tyverier omkring bivvier.
Han synes det lød som noget der var interessant at skrive om. Og vil i den anledning gerne have ALLE HISTORIERNE og selvfølgelig gerne med dokumentation i form af billeder. MEN IKKE ET MUST.... Det er vigtigt at folk kommer med historierne også gerne de mere ubehagelige af slagsen hvor der har været en eventuel konfrontation. Jo mere vi kan få frem omkring blandt andet polakker og deres opførsler omkring søerne jo bedre..... Vi ved jo at en dårlig nyhed er en god nyhed for pressen......Tyverier fra søer forekommer også de skal frem
Det er nu vi evt. kan få chancen for at tingene frem i lyst. Der er jo prøvet mange ting.
Så nu kan vi prøve den her vej. Måske der er nogle øre som nu vil lytte til os.”
Her er hans mail og tlf. nummer.
Håber i vil sende jeres historier til ham
journalist Magnus Bjerg, TV 2, 20243961, magb@tv2.dk
Venlig hilsen
Martin Bukowski

Ingen kommentarer:

Send en kommentar