Humminbird

mandag den 9. januar 2012

Totalt usmageligt af Danmarks Sportsfiskerforbund!!Medlemmerne i Ishøj sportsfiskerklub har i de sidste dage modtaget et brev fra DSFefter klubben udmeldelse sidste år og ved første øjekast er indholdet i brevet ikke så "slemt" - men jeg fik det stukket i hånden i lørdags nede i klubben af en god kammerat. Men ved nærlæsning er der tale om en "skjult" opfordring til at melde sig ind i en anden klub, der er medlem af forbundet!Jeg ikke selv modtaget brevet endnu, sikkert grundet det sædvanlige kæmpe kaos i DSF medlems databasen. Jeg glæder mig dog til det ligger i postkassen, så kan forbundet forvente en ubehagelig opringning.

Her er hvad formanden for Ishøj sportfiskerklub Steen Lyngsøe, havde at sige til brevet: 

"Danmarks Sportsfiskerforbund har pr. 2. januar sendt et brev ud til vores medlemmer vedrørende vores udmeldelse af forbundet.
I brevet opfordrer DSF direkte til at vores medlemmer, skal melde sig ind i en anden klub som er medlem af forbundet.
De henviser i brevet til et sted på forbundets hjemmeside, hvor der er en oversigt over alle forbundsforeningerne og gør opmærksom på at man herfra kan sende en mail direkte til de den pågældende klubs kasserer.

Dette er en særdeles usympatisk handling fra DSF´s side og har kun gjort listen over de mange mærkelige tiltag fra forbundets side endnu mere omfangsrig.

De må da acceptere en demokratisk beslutning her i klubben og så tage den til efteretning. At begynde med et sådant tiltag, hvor de direkte prøver at få ISK medlemmerne til at skifte klub, det er et utroligt eksempel på magtisbrug og vel egentlig også et misbrug af vores medlemsoplysninger, som de vel burde have slettet da vores udmeldelse trådte i kraft."


Link direkte til debatten om brevet:
http://www.123nu.dk/lystfiskeri/forum/forum_posts.asp?TID=42244&title=Totalt usmageligt af Danmarks Sportsfiskerforbund

Ingen kommentarer:

Send en kommentar