Humminbird

torsdag den 8. marts 2012

Ferie i geddernes tegn!


Nu var tiden endelig kommet til at jeg skulle holde en uges ferie og den skulle bruges på at se, om jeg kunne overliste nogle af de tunge gedde madammer. Jeg har i ugen op til min ferie planlagt hvilke vande jeg vil fiske i Nu var tiden endelig kommet til at jeg skulle holde en uges ferie og den skulle bruges på at se, om jeg og forberedt mig så godt som man nu kan, ved at lave de nødvendige forfang, gøre båden klar og ikke mindst få styr på agnfiskene, som aldrig bare er lige til! Det lykkes heldigvis at skaffe de nødvendige agnfisk, men ikke helt uden komplikationer. Her er en rapport fra den første tur:
Søndag morgen var jeg klar med båden og drog af sted mod den udvalgte sø. Vejret var ikke helt som jeg kunne have drømt om. Det var 3 grader og det blæste cirka 10 sekundmeter, med vindstød op over de trælse 15 sekundmeter. Jeg havde pakket mig godt ind, men når man kun er skind og ben hjælper det sgu ikke ret meget. Fiskeriet var lidt trægt fra morgenstunden og jeg havde lidt små problemer med at styre båden pga. det dårlige vejr.
Det blev lidt bedre over middag og efter at have fisket agnene på et område hvor jeg havde loddet bytterfisk tidligere, faldt hugget på min ene bundstang. Jeg gav modhug og kunne hurtig mærke at der var vægt bag fisken. Det overraskende var at den kun ruskede et par gange med hovedet og kom så til overfladen helt uden besvær. Jeg kunne næsten ikke tro min egne øjne da jeg så hvor VILD kondition fisken var i og jeg kunne næsten ikke vente med at få fisken i slyngen og op på vægten. Vægten stoppede ved 11,1 kilo og målebåndet viste 108 cm. Jeg fik hurtigt taget nogle billeder og fik nænsomt sat fisken tilbage i sit rette element. Jeg fiskede videre i sammen område i forhåbning om at der var flere fisk. Jeg fik også fast fisk forholdsvis hurtig, men mistede den desværre på vej op. Det føltes ellers som en rigtigt god fisk.. Ærgerligt!! Dagen sluttede af med nogle mindre gedder. Alt i alt var det en kanon dag, men håber på at de kommende dage er med lidt mindre vind!
Følg med på bloggen den kommende tid….
Knæk og bræk
Mikkel Matzen

1 kommentar: