Humminbird

onsdag den 21. november 2012

Stabilt fiskeri på Rügen

Björn med en voldsom tysk sildeæder på 121 cm vægt ca- 14-15 kilo!

 
Her er en lidt forsinket rapport fra vores tur med Sport Dres til Rügen. Mikkel var selvfølgelig med og vi havde 11 dygtige geddefiskere, der var klar på en super tur! Vejret viste sig for den gode side, i forhold til de andre år.. Fikseriet foregik igen med shad jigs fra 15 til 30 cm og store gummi ”dyr” som Real og Alien Eel fra 30cm og opefter. Der var mange gedder i år, desværre manglede der en del af mellem-fiskene på 5 - 9 kilo, men vi sluttede totalt på over 450 gedder på 4 dages fiskeri. Længste fisk blev taget af Birger Loop på 123cm, Bjørn fik den næststørste på 121cm dog i væsentlig bedre kondition. Igen i år blev der slået mange personlige rekorder og Birger loop fik således to gedder over 11 kilo og Søren Hansen fik to fisk over 10 kilo op til 12 kilo – ikke dårligt!

Vi tager på tur med Team Bodden-Angeln i næste år i slutningen af november.

Fra nu af står den på aborre fiskeri!

2 kommentarer:

  1. Uden at jeg kender noget til situationen, vil jeg anbefale dig at investere i et par waders. Du kan få et par neopren til under 500,- og det giver bare lige den ekstra grad af frihed mht. hvor man kan komme til at fiskeri.
    Hvilke waders vil jeg dog ikke gøre mig klog på. Jeg kan kun sige, at indtil videre er jeg glad for mine ABU waders till 399,- (tilbud) fra Føtex. Bilka har dem som regel til 500,- som normalpris - begge Dansk Supermarked = stort set samme varer.
    Ikke at dette svarer på dit spørgsmål, blot et velmenende råd.

    SvarSlet
  2. Hej, hvem du så end er.. Jeg vil venligst bede dig om ikke at slå dine reklamer op på vores blog i fremtiden. De vil blive slettet i fremtiden... Desuden sælges der gode kvalitets neopren vaders i RIGTiGE Grej butikker som Sport Dres www.fiskegrej.dk til samme pris 399,- . Så specielt billigt er det ikke at handle hos et supermarkede, der jo sikkert kan give en god vejledning omkring fiskeri??( spørg flaskedrengen )? LOL!! Rigtige fiskere, handler i rigtigt grej butikker!

    SvarSlet