Humminbird

tirsdag den 20. december 2011

Super aborre fiskeri på test jigs

                                                         Mads med flot aborre på 49cm

                                             Den Nye Cannibal68 - en sikker vinder til aborre!

I sidste uge, var jeg på en kort tur med Mads Grosell ude og teste noget af det nye Savage Gear aborre ”gummi”. Først var vi dog lige i ”workshoppen” og tune nogle af nyhederne til der kommer i butikkerne i fremtiden – jeg kan sige at der kommer nogle super lækre ting, så hold godt øje!
Fiskeriet var svært og vi var igennem alle de klassiske jigs der plejer at producere – men efter en times fiskeri havde vi ikke mærket det der lignede en aborre.  Så var der ikke andet at gøre end at gå i kassen efter noget af det nye grej – den nye testversion Cannibal68 i hvid med blå ryg til Mads og hvid/sort ryg til mig. Allerede i første kast var der fast fisk og en fin aborre lige under kiloet havde inhaleret den lille jig.. Så var der ingen vej tilbage og det blev til flere fine fisk, men dagens største fisk stod Mads for - en super flot vinter aborre på imponerende 49cm. Denne ny Cannibal jig er fremstillet i et endnu blødere og mere holdbart materiale og formen er ændret en smule, så gangen er blevet endnu mere forførende – er sikkert hit til alle rovfisk!

3 kommentarer:

 1. bider de ikke på hvadsom helst hvis de gider ?

  SvarSlet
 2. Jo nogle få dage bider de på alt - og mange andre dage er de kun interesseret i en eller få agn typer......

  SvarSlet
 3. Nu er det desværre bare sådan at man ikke kan opstøve jig hovder efter de er blevet taget af det danske markede fordi de indeholder bly.
  så få nu savage gear til at lave nogle man kan købe i dk hurtigs!! i går! :)

  SvarSlet